Foto: AFP/Scanpix
Sanhosē "Sharks" pirmdien ceturto reizi Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences astotdaļfinālā uzvarēja Losandželosas "Kings", iekļūstot Stenlija kausa izcīņas nākamajā kārtā.

Šajā "play-off" sērijā "Sharks" triumfēja ar 4-2, bet pirmdienas spēle noslēdzās ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0), un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks.

Pirmajā periodā neviena no komandām vārtus neguva, un tikai otrās trešdaļas trešajā minūtē Kails Vestvuds atklāja mača rezultātu, izvirzot vadībā "Sharks" vienību. Perioda vidū Džastins Viljamss rezultātu izlīdzināja, realizējot skaitlisko vairākumu, taču trešdaļu kā līderi noslēdza "Sharks" – 17. minūtē Džeisons Demers atkal izvirzīja vadībā Sanhosē komandu.

Arī trešajā periodā tika gūti trīs vārti, taču šoreiz divus vārtus guva "Kings" hokejisti, kamēr "Sharks" – vienus, un spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu – 3:3.

Papildlaikā tika nospēlētas tikai divas minūtes un 22 sekundes, kad Džo Torntons pārspēja "Kings" vārtsargu Džonatanu Kviku un ieveda "Sharks" Rietumu konferences ceturtdaļfinālā.

Pirmdien tikai aizvadīta vēl viena spēle, kurā tikās Pitsburgas "Penguins" un Tampabejas "Lightning". Šis mačs noslēdzās pamatlaikā, un ar 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) uzvarēja "Lightning" izlīdzinot rezultātu sērijā. Līdz ar to uzvarētāja noskaidrošanai šai sērijā būs nepieciešama septītā spēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!