Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Saulietis sezonu turpinās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) Baltkrievijas komandas Minskas "Junostj" fārmklubā Minskas "Junior", kas sacenšas Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ).

Kā vēsta VHL turnīra oficiālā mājaslapa internetā, bez Saulieša no "Junostj" uz "Junior" komandu pārcelti vēl 16 spēlētāji, bet viņu vietu ieņems jaunie hokejisti no vienības fārmkluba Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Saulietis uz "Junostj" komandu pārcēlās mēneša sākumā, kad pameta finansiālu problēmu nomocīto Ukrainas komandu Kijevas "Sokil". VHL kluba rindās viņš paguva aizvadīt sešus mačus, gūstot trīs vārtus un veicot vienu rezultatīvu piespēli.

BAČ turnīrā "Junior" komanda otro sacensību posmu aizvada B grupā, kurā piecas komandas sacenšas par divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru. Ar 59 punktiem 44 spēlēs Minkas klubs B grupā ieņem pārliecinošu pirmo vietu.

Pagājušajā sezonā Saulietis spēlēja citā BAČ vienībā Grodņas "Ņeman", bet vēlāk Latvijas izlases rindās startēja pasaules čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!