Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" izteicis savu piedāvājumu latviešu uzbrucējam Mārtiņam Karsumam par līguma slēgšanu un līdz nedēļas beigām gaida atbildi no viņa, intervijā portālam "allhockey.ru" izteicās Latvijas komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

"Ceram līdz nedēļas beigām noskaidrot situāciju ar Karsumu. Mēs ļoti vēlētos, lai viņš pievienojas mūsu komandai," izteicās Sējējs.

Savukārt, ja Karsums nesniegs komandai pozitīvu atbildi, "Dinamo" vienība, visticamāk, meklēs vēl vienu malējo aizsargu.

Tāpat Sējējs atzina, ka nav pilnīgi zināms, vai aizsargs Georgijs Pujacs tiešām nākamajā sezonā nespēlēs "Dinamo" vienībā, tomēr iespēja, ka viņš komandā paliks, ir maz ticama.

Jau ziņots, ka "Dinamo" komanda nav gatava maksāt Pujacam tik lielu algu kā pagājušajā sezonā, tāpēc viņš, visticamāk, pievienosies Novosibirskas "Sibirj" komandai, iepriekš ziņoja laikraksts "Neatkarīgā".

Vēl Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris intervijā piebilda, ka tuvākajās dienās arī jābūt skaidrībai par to, vai komandā atgriezīsies čehu vārtsargs Martins Pruseks, kurš tajā spēlēja arī pagājušajā sezonā.

Jau ziņots, ka līdz šim zināmi trīs Rīgas "Dinamo" nākamās sezonas leģionāri - Maiks Iguldens, Lī Svets un Martins Karija, bet ceturtais Niks Sirota komandai pievienojies uz pārbaudes laiku.

Rīgas "Dinamo" vienība ir noslēgusi līgumu arī ar leģendāro Latvijas aizsargu Sandi Ozoliņu, kā arī ar Latvijas valstsvienības uzbrucēju Jāni Spruktu un aizsargu Jēkabu Rēdlihu.

Pirmo treniņu pirms gaidāmās sezonas Rīgas klubs aizvadīs ceturtdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!