Foto: AFP/Scanpix
Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas “Senators” komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences sērijā savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Ņujorkas “Rangers” vienībai, sērijā līdz četrām nonākot iedzinējos ar 1-2.

Daugaviņš otrajā spēlē pēc kārtas laukumā nedevās.

Uzvarētājiem vienīgos vārtus šajā mačā guva Braiens Boils, kurš precīzs bija spēles 48.minūtē. Tikmēr “Rangers” vārtsargs Henriks Lundkvists atvairīja visus 39 “Senators” izdarītors metienus, bet “Senators” vārtu vīrs Kreigs Andersons tika galā ar 22 no 23 pretinieku raidījumiem.

Arī nākamā sērijas spēle trešdien norisināsies Otavā.

Citā Austrumu konferences ceturtdaļfinālā Bostonas “Bruins” vienība izbraukumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 2:1, 2:1) pārspēja Vašingtonas “Capitals” komandu.

Šajā duelī rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām kļuva 2-1 “Bruins” labā.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Ričs Peverlijs, Daniels Paille, Braiens Rolstons un Zdeno Hara, kurš guva uzvaras vārtus, bet “Capitals” rindās precīzi bija Aleksandrs Sjomins, Aleksandrs Ovečkis un Brūks Laičs.

Tikmēr vienīgajā pirmdienas Rietumu konferences ceturtdaļfināla mačā Sentluisas “Blues” hokejisti ar rezultātu 4:3 (1:1, 2:0, 1:2) izbraukumā pārspēja Sanhosē “Sharks”, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Patriks Berglunds, Endijs Makdonalds, Džeisons Arnots un Aleksanders Stīns, kamēr “Sharks” labā precīzi bija Brents Bērns, Kolins Vaits un Logans Kotūrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!