Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfināla sērijas sestajā spēlē pirmdien Otavas “Senators” bez Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa sastāvā ar 2:3 (1:0, 0:3, 1:0) savā laukumā piekāpās Ņujorkas “Rangers” komandai, rezultātam sērijā līdz septiņām uzvarām kļūstot neizšķirtam 3-3.

Daugaviņš jau piektajā spēlē pēc kārtas laukumā nedevās, bet “Senators” labā ar vārtu guvumiem izcēlās Kriss Nīls un Džeisons Speca, kamēr uzvarētājiem precīzi meta Dereks Stepans, Breds Ričards un Kriss Kreiders.

Sērijas izšķirošā, septītā spēle ceturtdien risināsies Ņujorkā.

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālā pirmdien iekļuva Fīniksas “Coyotes”, kas izbraukumā ar rezultātu 4:0 (0:0, 1:0, 3:0) pārspēja Čikāgas “Blackhawks” vienību, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-2.

Uzvarētājiem aizvadītajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Olivers Ekmans- Larsons, Žilbērs Brulē, Antoins Vermete un Kails Čipčura.

Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā vietu jau garantējušas arī LosandželosasKings”, Sentluisas “Blues”, Nešvilas “Predators” un Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas “Flyers” komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!