Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda, kas viesos ar 2:3 (1:1, 0:1, 1:1) atzina Sentluisas "Blues" pārākumu.

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja astoņas minūtes un 47 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet vienu reizi pielietoja spēka paņēmienu, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tieši "Senators" pēc Nika Pola precīzā metiena piektajā minūtē izvirzījās vadībā, taču trīs minūtes vēlāk Vladimirs Tarasenko panāca neizšķirtu. Otrajā periodā mājinieki jau pārņēma vadību, bet 42.minūtē rezultātu uz tablo līdzsvaroja Otavas vienības hokejists Magnuss Pējervi.

"Senators" gan šajā mača nebija lemts gūt uzvaru, jo 53.minūtē panākumu "Blues" komandai nodrošināja zviedrs Karls Gunnašons.

Balcers šosezon astoņās NHL spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

"Senators" ar 41 punktu 48 spēlēs ir priekšpēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē un ir viena no līgas vājākajām komandām, kamēr "Blues" ar 47 punktiem 47 mačos ir Rietumu konferences 12.pozīcijā.

Nākamo maču "Senators" aizvadīs otrdien, kad uzņems Arizonas "Coyotes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!