Foto: Reuters/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" sastāvā otrdien šosezon debitēja Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Otavas "Senators" ar 3:2 (0:0, 2:0, 0:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos uzvarēja Karolīnas "Hurricanes".

Daugaviņam tā bija otrā spēle NHL karjerā, bet pirmā šajā sezonā. Laukumā viņš bija 15:25 minūtes, pie rezultativitātes punktiem netika, izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus metienus, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-1".

Spēles pamatlaikā otrajā periodā Zenons Konopka un Džeisons Speca panāca 2:0 "Senators" labā, bet mača pēdējās piecās minūtēs "Hurricanes" guva divus vārtus (Tuomu Rūtu un Džefs Skinners) un izlīdzināja rezultātu. Pēcspēles metienos izšķirošo izgājienu realizēja Speca.

Atgādinām, ka Daugaviņš neilgi pirms sezonas sākuma tika nosūtīts uz Otavas fārmklubu Binhemtonas "Senators", bet šīs nedēļas sākumā viņu izsauca uz lielo komandu. Līdz šim Daugaviņš vienīgo spēli NHL aizvadīja 2010. gada 14. janvārī, kad "Senators" ar 2:0 pieveica Ņujorkas "Rangers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!