Foto: AFP/Scanpix
Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pēc neilga pārtraukuma piektdien laukumā atkal devās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, tomēr viņa pārstāvētais klubs Otavas "Senators" ar 1:2 (0:0, 0:2, 1:0) piekāpās Monreālas "Canadiens".

Daugaviņš nospēlēja 14:25 minūtes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

"Canadiens" uzvaru nodrošināja otrā perioda otrajā pusē, kad trīs minūšu laikā vārtus guva Ēriks Kouls un Andrejs Kosticins. Trešā perioda 67.sekundē Zeks Smits mazākumā vienus vārtus atguva, taču panākt vismaz neizšķirtu pamatlaikā "Senators" neizdevās.

Latviešu uzbrucējs pirmo izsaukumu šajā sezonā uz NHL saņēma 24.oktobrī, pēc tam viņš aizvadīja četras spēles un pagājušajā svētdienā izcēlās arī ar vārtu guvumu. Pēc saviem pirmajiem vārtiem NHL karjerā Daugaviņš tika nosūtīts uz fārmklubu Binhemtonas "Senators", tomēr nosūtīšanas iemesls bija gudrības zoba problēmas un gaidāmā operācija. Pēc stomatoloģiskās iejaukšanās Daugaviņš piektdien atkal tika izsaukts uz NHL un šonakt aizvadīja arī savu piekto spēli sezonā un sesto spēli karjerā pasaules spēcīgākajā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!