Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sentluisas "Blues" savu sastāvu papildinājis ar diviem pieredzējušiem uzbrucējiem - Džeimiju Langenbruneru un Džeisonu Ārnotu.

Abi hokejisti, kuri NHL karjerā aizvadījuši vairāk nekā 1000 spēles, ar "Blues" komandu parakstīja līgumus uz vienu sezonu, tomēr finansiālās detaļas pagaidām netiek atklātas.

Aizvadīto sezonu 36 gadus vecais Ārnots iesāka Ņūdžersijas "Devils" komandā, bet vēlāk tika aizmainīts uz Vašingtonas "Capitals". Pagājušās sezonas 73 regulārā čempionāta spēlēs Ārnots guva 17 vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles.

Tāpat "Devils" komandā aizvadīto sezonu sāka arī 35 gadus vecais Langenbruners, bet pēc tam viņš tika aizmainīts uz Dalasas "Stars" vienību. Aizvadītās sezonas 70 regulārā čempionāta spēlēs Langenbruners guva deviņus vārtus un izdarīja 23 rezultatīvas piespēles.

Langenbruners ir divkārtējs Stenlija kausa ieguvējs un pagājušā gada Vankūveras olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs ASV izlases sastāvā.

Savukārt Ārnots savas karjeras laikā Stenlija kausu ir izcīnījis vienu reizi, bet 1994.gadā viņš kļuva par pasaules čempionu Kanādas valstsvienības sastāvā.

Aizvadītajā sezonā "Blues" komanda ar 87 punktiem 82 mačos ierindojās 11.pozīcijā Rietumu konferencē, nespējot iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!