Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sanhosē "Sharks" otrdien uzvarēja vārtiem bagātā spēlē. Komandas rindās laukumā drīz varētu atgriezties Rūdolfs Balcers, kurš jau trenējas kopā ar komandu.

"Sharks" vienība mājās ar rezultātu 8:7 (2:2, 3:2, 2:3, 0:0, 1:0) pieveica Arizonas "Coyotes" komandu, pie triumfa tiekot vien pēcspēles metienu sērijā. Tā bija viena no trim spēlēm, ar kurām otrdien pēc dažu dienu ilga Covid-19 pārtraukuma atsākās NHL sezona.

Sanhosē komandai spēles laikā trīs reizes bija divu vārtu pārsvars. Logans Kutjūrs to atjaunoja vien septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad panāca rezultātu 7:5. Nepilnas četras minūtes vēlāk viesu labā precīzu metienu izdarīja Šeins Gostisbērs, bet Endrjū Leds pusotru minūti pirms pamatlaika beigām vairākumā izlīdzināja rezultātu (7:7).

Panākumu "bullīšos" laukuma saimniekiem nodrošināja Kutjūrs un Tomāšs Hertls, kuri vienīgi izcēlās ar precīziem pēcspēles metieniem.

Kutjūrs ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu piespēli tika atzīts par spēles otro zvaigzni, tāda paša statistika bija Aleksandram Barabanovam, kurš tika pie pirmās zvaigznes goda, bet viesu hokejists Lausons Krauss ar 2+2 kļuva par trešo spēles zvaigzni.

Otrdienas rītā kopā ar komandu uz ledus devās "Sharks" uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš kopš 4. decembra nav spēlējis ceļgala savainojuma dēļ. Liepājnieks spēlei gan netika pieteikts, savukārt komandas treneris Bobs Bugnērs prognozē, ka viņš laukumā varētu atgriezties nākamnedēļ, raksta "Bay Area News Group" žurnālists Kērtiss Pašelka.

Balcers uz ledus kāpa jau pirmdien, bet todien vēl nevarēja trenēties ar kontaktu, rakstīja Pašelka.

Sanhosē komanda ar 33 punktiem 31 spēlē ieņem desmito vietu Rietumu konferencē. Tās pēdējā, 16. pozīcijā ar 15 punktiem 30 mačos ir "Coyotes" vienība.

"Sharks" nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, kad mājās uzņems Filadelfijas "Flyers" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!