Latvijas hokeja izlases centra uzbrucējs Deniss Smirnovs ceturtdien Šveices augstākajā hokeja līgā (NLA) guva vienus vārtus, bet viņa un Sanda Smona pārstāvētā vienība Ženēvas "Servette" piedzīvoja zaudējumu spēlē, kurā abas komandas kopumā guva 15 vārtus.

"Servette" vienība mājās ar rezultātu 6:9 (3:2, 1:3, 2:4) piekāpās Cīrihes "Lions".

Smirnovs laukumā pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, no kurām teju vai piecas minūtes nospēlēja vairākumā. Uzbrucējs guva savas komandas otros vārtus, realizēdams skaitlisko vairākumu. Tāpat viņš izdarīja četrus metienus pa vārtiem, uzvarēja deviņus no 17 iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Savukārt Smons laukumā pabija septiņas minūtes un 25 sekundes, izpildot vienu metienu pa vārtiem, dueli noslēgdams ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Deniss Holštains, bet Ženēvas komandā trīs vārti un rezultatīva piespēle Ērikam Fēram. Savukārt trīs piespēles un vienus vārtus iekrāja Daniels Viniks.

Piektdien NLA čempionātā Toma Andersona un Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers" tiksies ar "Laussane", kuras rindās spēlē Ronalds Ķēniņš.

"Servette" ar 68 punktiem 40 spēlēs NLA čempionātā ieņem trešo vietu, bet "Laussane" ir 54 punkti 35 spēlēs, kas ļauj ieņemt septīto pozīciju. Tikpat punktu 38 mačos iekrājusi arī astotajā vietā esošā "Tigers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!