Foto: Reuters/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā, spēlējot bez latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa, otrdien pārtrūka Otavas "Senators" sešu uzvaru sērija.

Kārtējā mačā "Senators" viesos ar 3:5 (2:1, 0:2, 1:2) piekāpās Bostonas "Bruins", piedzīvojot sesto zaudējumu sezonā. "Senators" sezonas pirmajās sešās spēlēs piedzīvoja piecus zaudējumus, taču tad guva sešas uzvaras pēc kārtas. Četrās no uzvarētajām spēlēm piedalījās arī Daugaviņš.

Kā zināms, Daugaviņš svētdien guva savus pirmos vārtus NHL karjerā, taču uzreiz pēc tam tika nosūtīts uz fārmklubu, jo viņam nācās doties pie stomatologiem gudrības zoba problēmu dēļ. Paredzams, ka pēc veselības problēmu novēršanas Daugaviņš atkal tiks izsaukts uz NHL un viņam tiks dota iespēja nostiprināties "Senators" sastāvā.

"Senators" labā vārtus guva Niks Folinjo, Stīvens da Kosta un Džareds Kouens. "Bruins" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Milans Lučičs, Patrīss Beržerons, Kriss Kellijs, Džonijs Bojčuks un Daniels Pails. "Senators" pēdējās trešdaļas sestajā minūtē izlīdzināja rezultātu 3:3, taču tad 37 sekunžu laikā Bojčuks un Pails "nokārtoja" savai komandai uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!