Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, Austrumu konferences pusfinālā Ņujorkas "Rangers" un Otavas "Sentors" duelī pēc ceturtās spēles sērijā neizšķirts, 2–2.

Sērijas ceturtajā mačā, kas notika Ņujorkā, "Rangers" uzvarēja ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) un izlīdzināja rezultātu konferences pusfināla sērijā, kurā bija nonākuši iedzinējos ar 0 – 2.

Divus vārtus "Rangers" labā guva zviedru uzbrucējs Oskars Lindbergs, kurš arī tika nosaukts par mača pirmo zvaigzni, pa vieniem vārtiem Nika Holdena un Krisa Kreidera kontā. Vienīgos vārtus "Senators" labā guva Kails Tariss.

Zīmīgi, ka neviens no trim vārtu guvējiem "Rangers" labā nespēlē vadošajās maiņās - Lindbergs ir ceturtā virknējuma uzbrucējs un līdz šim tikai vienā regulārā čempionāta spēlē 2015. gadā viņam bija izdevies gūt vairāk nekā vienus vārtus.

"Tas visu sezonu bijis mūsu trumpis, ka mums ir četras labas maiņas un visi var spēlēt pret visiem," pēc mača uzsvēra "Rangers" līderis Matss Dzukarello. "Domāju, tā ir mūsu komandas stiprā puse. Lai mums veiktos, mums vajadzīgas visas maiņas."

Otavas "Senators" vārtos spēli iesāka Kreigs Andersons, taču pēc ielaistiem trim vārtiem no 20 metieniem trešajā periodā tika nomainīts. Maiks Kondons, kurš nomainīja Andersonu, ielaida vēl vienus vārtus.

Otrā Austrumu konferences pārī, kurā spēlē Nešvilas "Predators" un Sentluisas "Blues", pēc četrām spēlēm ar 3-1 sērijā vadībā ir Nešvilas klubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!