Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Ar vārtu guvumu pārbaudes spēlē Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izlases "Krasnije zvezdi" sastāvā svētdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs, tomēr komanda piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas.

Ziemeļamerikas tūres ietvaros notikušajā mačā "Krasnije zvezdi" komanda, ko pārstāv arī latvieši Juris Upītis un Miks Lipsbergs, ar 3:7 piekāpās Ņūbransvikas universitātes no Kanādas komandai "Varsity Reds".

Maču noskatījās arī leģendārais Kanādas hokejists Fils Espozito.

Pirmdien abas komandas savā starpā sacentīsies atkārtoti.

Kā ziņots, tūres pirmajā mačā pagājušajā svētdienā MHL izlase ar 11:2 sagrāva Atlantijas junioru hokeja līgas (AJHL) izlasi, trīs vārtus gūstot arī Tambijevam, turpinājumā ar 6:2 pārspēja Vestpointas Militārās akadēmijas komandu "Army Black Knights" un ar 2:10 atzina Jeilas universitātes "Bulldogs" komandas pārākumu.

Tradicionālajā izbraukumā pa Ziemeļameriku "Krasnije zvezdi" sacenšas ar dažādām NCAA un Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL) komandām. Turnīrā vienībai paredzēts aizvadīt sešas spēles.

Pagājušās sezonas Ziemeļamerikas tūrē "Krasnije zvezdi" sastāvā bija MHL kluba "Rīga" aizsargs Mārtiņš Porejs, bet maija beigās un jūnija sākumā Dienvidkorejā notikušajā Āzijas Izaicinājuma kausa turnīrā Latvijas hokejisti komandā nebija iekļauti, lai arī uz to pretendēja "Rīgas" aizsargs Krišs Lipsbergs un uzbrucējs Robergs Lipsbergs.

Vēl gadu iepriekš Ziemeļamerikas tūrē "Krasnije zvezdi" sastāvā bija iekļauts toreizējais "Rīgas" komandas uzbrucējs Raimonds Vilkoits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!