Latvijas hokejists Eduards Tralmaks trešdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Providensas "Bruins" komanda svinētu uzvaru.

"Bruins" viesos ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:0, 0:3) zaudēja Belevilas "Senators".

Tralmaks vārtus guva otrā perioda septītajā minūtē, kad pēc viesu uzvarēta iemetiena saņēma ripu zonas vidū pretī vārtiem un izdarīja metienu tālajā stūrī, panākot 1:1. Viņš šajā mačā divreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzbrucējs šajā sezonā 36 spēlēs guvis 11 vārtus, atdevis desmit rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderību +19.

Citā spēlē aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" mājās ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) zaudēja Ebotsfordas "Canucks" vienībai, kuras pieteikumā nebija vārtsarga Artūra Šilova.

Rubīns izpildīja vienu metienu pa vārtiem, tika pie divu minūšu noraidījuma un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vārtsargs Mareks Mitens palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Jūtikas "Comets" mājās ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Sirakjūsas "Crunch".

"Bruins" ar 62 punktiem 49 spēlēs ir Atlantijas divīzijas līdere, "Comets" ar 72 punktiem 50 cīņās ir pirmā Ziemeļu divīzijā, kur "Marlies" ar 54 punktiem 48 dueļos ir trešā. "Canucks" guvusi 54 punktus 47 mačos un ir piektā Klusā okeāna divīzijā.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!