Līdz Pasaules čempionātam hokejā (PČH) atlikušas vairs tikai 18 dienas! No 30.aprīļa līdz 15.maijam TV3 un Viasat kanālā 3+ tiks demonstrēts vēl vairāk hokeja, nekā citus gadus – pavisam 43 spēles. Katru vakaru TV3 ziņu dienests piedāvās Hokeja ziņu speciālizlaidumu, portālu "Delfi" informēja "TV3 Latvia" sabiedrisko attiecību koordinatore Līga Andžāne.
Šogad Pasaules čempionāts hokejā norisināsies Austrijā. TV3 tiešraidē demonstrēs visas Latvijas nacionālās izlases spēles, kā arī čempionāta ceturtdaļfinālus, pusfinālus un finālu. Citas nozīmīgas hokeja cīņas un Krievijas valstsvienības spēles tāpat kā pērn, arī šogad tiks demonstrētas kanālā 3+. Gan TV3, gan kanālā 3+ hokeju varēs vērot ik vakaru. Dienās, kad nebūs spēļu tiešraides, skatītāji varēs vērot dienas labāko spēļu ierakstus. Šogad abos kanālos kopumā tiks pārraidītas četrdesmit trīs spēles.

TV3 demonstrētās PČH spēles jau otro gadu pēc kārtas komentēs hokeja treneris Andris Bartkevičs. Viņam līdzās komentētāja ampluā šogad debitēs hokejists Artis Ābols. Pirmo reizi Latvijas hokeja vēsturē hokeju komentēs sieviete. Spēļu starplaikos laukumā notikušo TV3 studijā pārspriedīs ne tikai hokeja eksperti, bet arī sporta žurnāliste Ingrīda Jurševica. Katru vakaru TV3 ziņu dienests skatītāju uzmanībai piedāvās Hokeja ziņu speciālizlaidumu. Hokeja ziņas lasīs I.Jurševica.

PČH plaši atspoguļos arī radio Star FM. Ik rītu Baibas Sipenieces, Alda Kalniņa un Ilvara Jansona vadītais rīta šovs Zoopasta sazvanīsies ar TV3 Sporta raidījumu producentu Tomu Circeni, lai uzzinātu jaunāko informāciju par notikumiem, kas risinās ārpus spēļu laukumiem, un mūsu izlases gatavošanos spēlēm. Reportāžas no Austrijas būs dzirdamas trīs reizes dienā: plkst.08:15, 13:15 un 16:15.

Latvijas spēļu laikā Star FM DJ Kārlis Bikšus sarunāsies ar hokeja ekspertiem, bet Toms Circenis ziņos par notikumu attīstību no ledus arēnas. Star FM būs dzirdamas intervijas ne tikai ar hokeja ekspertiem, bet arī pašām zvaigznēm - Latvijas izlases hokejistiem.

Telekompānija TV3 ir iegādājusies Pasaules Čempionāta hokejā raidīšanas tiesības līdz 2007.gadam. PČH ir viens no skatītākajām sporta notikumiem Latvijā, un tas tiek translēts TV3 jau septīto gadu. Otro gadu savos ekrānos PČH vērot varēs arī Viasat kanāla 3+ skatītāji. Hokeja spēles TV3 un 3+ katru gadu vēro vairāk nekā pusotrs miljons televīzijas skatītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!