Latvijas U-18 hokeja izlases hokejisti Ralfs Jevdokimovs un Miks Tumānovs pēc iekļūšanas pasaules čempionāta elites divīzijas ceturtdaļfinālā uzsvēra, ka komandā valda liels cīņas spars.

Jau vēstīts, ka Latvijas jaunie hokejisti pirmdien Zviedrijā nodrošināja ceļazīmi uz pasaules čempionāta ceturtdaļfinālu, vienlaikus saglabājot vietu elites divīzijā. Latvieši B grupas trešajā spēlē Ērnšeldsvīkā ar rezultātu 2:0 pārspēja vienaudžus no Slovākijas.

"Mēs visi ļoti smagi strādājām, lai būtu šeit un lai spēlētu pret labākajām komandām. Mēs visi centāmies un strādājām uz 100%. Slovākiem svētdien bija grūta spēle ar mājiniekiem zviedriem, bet mēs varējām atpūsties un sakopot domas. Bijām labāki cīņas sparā – metām pa vārtiem un dominējām," Latvijas Hokeja federācijai teica Jevdokimovs.

Savukārt Miks Tumānovs uzsvēra, ka sajūtas ir ļoti īpašas un tās nevar noraksturot. "Ļoti daudz ieliku visā sezonas garumā, lai līdz šim brīdim tiktu. Mums komandā noskaņojums bija daudz labāks nekā pretinieks, un cīņas spars bija nereāls," sacīja Tumānovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!