Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" no sava rezerves sastāva uz pamatsastāvu izsaucis vārtsargu no Latvijas Artūru Šilovu, kurš varētu otro reizi tikt pieteikts spēlei, vēsta kluba paziņojums.

Lai arī sākusies Stenlija kausa izcīņa, "Canucks" vienība šobrīd aizvada savas regulārā čempionāta noslēdzošās spēles. Vankūveras komandā sezonas laikā bija Covid-19 slimības uzliesmojums, tāpēc vairāki mači tika pārcelti.

Pirms otrdienas mača pret Kalgari "Flames" uz "Canucks" sastāvu izsaukts Šilovs. Viņam šajā sezonā bijusi niecīga spēļu prakse – tikai viens mača Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionātā. Viņš tika izīrēts Manitobas "Moose" vienībai, kas ir Vinipegas "Jets" fārmklubs. Vienīgajā mačā latvietis atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem.

Sezonas turpinājumā viņš bija "Canucks" rezerves jeb "taxi squad" sastāvā. Reizi viņš jau tika pieteikts mačam, bet uz krekla Šilova vārds tika uzrakstīts nepareizi. Iespējams, pirms mača pret "Flames" komandas ekipējuma menedžeris varēs reabilitēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!