Foto: DELFI
Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences līdervienības Vašingtonas "Capitals" krievu vārtsargs Semjons Varlamovs devies uz vienības fārmklubu Hēršijas "Bears".

Kopā ar Varlamovu uz Hēršijas klubu devies arī komandas vārtsargu treneris Artūrs Irbe, kurš uzraudzīs krieva atveseļošanās procesu, vēsta "Sport-Express". Tomēr Irbe šosezon regulāri apmeklē arī "Bears" komandas spēles, kurās uzrauga viņa padotībā esošos vārtsargus.

NHL mačos Varlamovs nav piedalījies kopš 7.decembra. Sākumā viņu nomocīja cirkšņa trauma, bet pēc tam ceļgala savainojums, kas tika iegūts "Bears" vienības mačā.

Paredzams, ka Varlamovs Hēršijas klubā aizvadīs divas spēles, pēc kurām atgriezīsies galvenajā komandā.

NHL regulārā čempionāta Austrumu konferences kopvērtējumā šobrīd "Capitals" ar 80 punktiem 55 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet par punktu vairāk ir Rietumu konferences spēcīgākajai komandai Sanhosē "Sharks".

Viens no "Capitals" komandas panākumu iemesliem ir vārtsargu sniegums, kas uzlabojies pēc tam, kad komandai vasarā pievienojās Irbe.

"Capitals" šīs sezonas divi pamatvārtsargi ir tieši Varlamovs un pieredzējušais Hosē Teodors.

Teodors šosezon piedalījies 30 spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2,82 ripas un atvairījis 90,7 procentus metienu, bet Varlamovs pirms traumu gūšanas paspēja aizvadīt 16 spēles, vidēji ielaižot 2,21 ripu un atvairot 92,4 procentus metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!