Foto: Bluefox.dk

Pieredzējušais Latvijas hokeja izlases centra uzbrucējs Andris Džeriņš pagarinājis līgumu ar Dānijas čempionāta finālisti Herningas "Blue Fox", informē vienība.

Ar 35 gadus veco Džeriņu līgums pagarināts uz vienu sezonu. Oficiālajā paziņojumā "Blue Fox" menedžeris Daniels Nigārds slavēja latvieša veikumu izslēgšanas turnīrā, turklāt hokejists esot populārs Dānijā dzīvojošo latviešu vidū, kuri nākot spēlētāju atbalstīt klātienē.

Pagājusī sezona latvietim bija pirmā "Blue Fox" rindās. Regulārajā čempionātā Džeriņš 46 spēlēs izcēlās ar 25 (8+17) rezultativitātes punktiem, kamēr 18 "play-off" cīņās viņa rēķinā 13 (3+10) punkti. Finālā Herningas komanda sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-4 piekāpās regulārā čempionāta uzvarētājai Olborgas "Pirates".

Savulaik Džeriņš vairākus gadus pavadīja Rīgas "Dinamo", taču leģionāra gaitas ir izbaudījis arī Čehijā un Austrijā. Šogad pasaules čempionātā viņš ar Latvijas izlasi izcīnīja vēsturiskas bronzas medaļas, taču jau grupu turnīrā iedzīvojās savainojumā un turnīru noslēdza priekšlaicīgi. Sešās spēlēs viņš tika pie trim rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!