Tikai ar mēneša atstarpi Latvijas hokeja izlasei bija jāpiedalās divos starptautiskos hokeja turnīros, bet saistībā ar abām sacensībām Latvijas Hokeja federācijai (LHF) bija pretrunīga nostāja, savā raidījumā "Hattrick ar Puči" prāto Armands Puče.

Novembrī Vācijā Latvijas valstsvienība uzvarēja "Deutschland Cup", bet šajā nedēļā tai vajadzēja piedalīties "Euro Ice Hockey Challenge" turnīrā Polijā. Latvijas Hokeja federācija gan nupat paziņojusi, ka turnīrā tomēr nepiedalīsies spēlētāju veselības apsvērumu dēļ.

Armands Puče savā komentārā gan norāda, vai vaina nav jāmeklē tajā, ka atšķirībā no Vācijas turnīra, kur visas izmaksas sedza uzņemošā puse, šoreiz būtu jāver vaļā savs maks, jo ar Covid-19 vīrusu saslimušie izlases kandidātu vidū bija gan toreiz, gan šoreiz. Vienīgi, novembrī no federācijas nekādas bažas par spēlētāju veselību dzirdamas nebija.

Šis ir fragments no "Hattrick ar Puči jaunākās epizodes, kas pirmizrādi "Best4Sport TV" piedzīvos jau šovakar 22:00, bet trešdienas vakarā būs skatāms kanālā 360TV!

Raidījuma viesis – pasaules tūres riteņbraucējs Krists Neilands ar "Tour de France" aizkulišu stāstiem. Savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte, fizioterapeite Agneta Liepājniece šovakar stāstīs par to, kas ir nakts refleksi un kā ar tiem cīnīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!