Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien manīts pēc vienības treniņa beigām, strādājot pie tehnikas iemetienos, sociālajā vietnē "Twitter" raksta medija "Pittsburgh Post-Gazette" žurnālists Maiks Defabo.

Teodors Bļugers pērn bija Pitsburgas komandas līderis iemetienos, sezonas laikā šajā spēles elementā piedaloties 890 reizes. Tomēr hokejists uzvarēja vien 45,2% no tiem.

Centra uzbrucējs pirmdien uzkavējies ilgāk pēc treniņa, lai kopā ar Samu Lafertiju un Marku Jankovski strādātu pie šīs spēles sastāvdaļas. 26 gadus vecais latvietis jau vairākkārt iepriekš minēts kā viens no Pitsburgas vienības hokejistiem, kurš regulāri paliek uz ledus, lai strādātu arī pēc kopējā komandas treniņa beigām.

Vietējie žurnālisti arī ziņojuši, ka, komandai strādājot pie vairākuma, Bļugers uzdevumos piedalījies kā mazākuma virknējuma pārstāvis. Latvijas hokejists spēlējis uzbrucēju pārī kopā ar savu pagājušās sezonas maiņas biedru Brendonu Tanevu. Pērn latvietis bija komandas līderis vidēji spēlē pavadītajā laikā mazākumā (2:23 minūtes)

Tomēr pēdējo pāris dienu laikā Tanevs pārvirzīts uz centra uzbrucēja Jankovska virknējumu, kamēr Bļugeram un labās malas uzbrucējam Koltonam Sīvioram blakus pielikts Lafertijs, ziņo komentētājs Džoss Gecofs. Nomināli šobrīd Bļugera virknējums tiek saukts par ceturto maiņu, bet paredzams, ka šī maiņa par spēles laiku konkurēs ar Jankovska virknējumu.

"Penguins" komanda sezonu uzsāks 13. janvārī, viesojoties pie Filadelfijas "Flyers" hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!