Latvijas hokeja vārtsargam Elvim Merzļikinam pēc līguma parakstīšanas ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Kolumbusas "Blue Jackets" ir lieliska iespēja līdz sezonas beigām pamācīties no krieva Sergeja Bobrovska, kurš ir elites līmeņa vārtsargs, televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" analizēja Kristers Gudļevskis, kurš pagājušajā sezonā sargāja Rīgas "Dinamo" vārtus.

Pats Gudļevskis iepriekš mēģināja nostiprināties NHL, tomēr viņam tas neizdevās, tāpēc viņš atgriezās "Dinamo" sastāvā. Tomēr Ziemeļamerikā viņš guva vērtīgu pieredzi, un paanalizēja Merzļikina pievienošanos "Blue Jackets".

"Viņam tā ir lieliska izdevība aizbraukt un apostīt gaisu, saprast, uz kurieni viņš dodas, apskatīt, kā tajā organizācijā viss notiek, un iemācīties kaut ko jaunu no tāda elites līmeņa vārtsarga kā Sergeja Bobrovskis, kurš noteikti ir TOP 5 pasaulē," sacīja Gudļevskis.

Viņš arī skaidroja, kāpēc 2013. gadā devās uz Ziemeļameriku, nevis palika Rīgas "Dinamo". "KHL nav labākā līgā jaunajiem spēlētājiem, lai augtu, jo tur ir daudz spēļu un nav laika trenēties. Tas pats ir arī NHL," viņš skaidroja.

Pilnu interviju ar Kristeru Gudļevski varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortucut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!