Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Minesotas "Wild" aizmainījusi Šveices izlases uzbrucēju Nino Nīderreiteru uz Karolīnas "Hurricanes", bet pretī saņēma zviedru Viktoru Rasku, vēsta līgas mājaslapa internetā.

26 gadus vecais Nīderreiters šajā sezonā 46 spēlēs guvis deviņus vārtus un izdarījis 14 rezultatīvas piespēles, bet savā NHL karjerā viņš NHL nospēlējis 498 spēles, kurās iekrājis 112 vārtus un 119 rezultatīvas piespēles. Pašreizējais Nīderreitara līgums noslēgsies 2022. gadā, un viņš sezonā pelna 5,2 miljonus dolāru.

Savukārt Rasks pēc savainojuma izārstēšanas šajā sezonā nospēlējis 26 spēles, kurās guvis tikai vienus vārtus un izdarījis piecas piespēles. Viņš savā karjerā NHL nospēlējis 339 spēles, gūstot 63 vārtus un izdarot 100 piespēles. Arī Raska līgums noslēgsies 2022. gadā, bet viņa alga sezonā ir četri miljoni dolāru.

"Wild" maiņas darījumu veica otro dienu pēc kārtas, jo ceturtdien darījumā ar Anaheimas "Ducks" ieguva Pontusu Abergu, bet šķīrās no Džastina Klosa.

Minesota "Wild" ar 49 punktiem 47 spēlēs Rietumu konferencē šobrīd atrodas astotajā vietā, bet "Hurricanes" ar 49 punktiem 46 spēlēs ir 10. vietā Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!