Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sanktpēterburgas SKA un Rīgas "Dinamo" pēcspēles preses konferencē mediju pārstāvjiem tika aizliegts galvenajam trenerim Oļegam Znarokam uzdot jautājumus par Krievijas izlases komplektāciju gaidāmajai "Karjala" kausa izcīņai, savukārt SKA zvaigzni Iļju Kovaļčuku izprašņāšana par netikšanu izlasē pamatīgi nokaitināja.

Kovaļčuks nenoliedza, ka ir apbēdināts par to, ka nav iekļauts Krievijas izlasē uz Eirotūres pirmo posmu, "Karjala" kausa izcīņu, taču tālākie žurnālistu jautājumi par šo tēmu viņi nokaitināja, raksta izdevums "Sport Ekspress".

"Trenerim jautājiet. Kāda nozīme manam viedoklim? Mana daļa ir trenēties un spēlēt," uz jautājumu, vai ar Znaroku apspriesta tēma par izlasi, attrauca Kovaļčuks. "Kāda jums starpība, vai mēs par to iepriekš bijām vienojušies vai nē?"

Kovaļčukam prasīja arī par iespējamo Lasvegasas "Golden Knights" diskvalificētā Vadima Šipačova atgriešanos Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), un arī šis jautājums uzbrucējam nepatika. "Es taču neesmu ģenerālmenedžeris. Jūs tādas lietas jautājat. Velns parāvis!" attrauca hokejists.

Savukārt mēģinājumi pēcspēles preses konferencē Znarokam uzdot jautājumus par izlasi beidzās ar tūlītēju preses sekretāra iejaukšanos. "Lūdzu, jautājiet tikai par spēli [pret Rīgas "Dinamo"]," vairākkārt norādīja komandas pārstāvis.

Kā zināms, Oļegs Znaroks ir gan KHL čempionu Sanktpēterburgas SKA, gan Krievijas izlases galvenais treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!