Foto: F64
Trim Daugavpils komandām nedēļas nogalē jāaizvada spēles ārpus pilsētas robežām un pagaidām par maču norisi nav 100% skaidrības.

Daugavpilī pēdējās dienās novērojams Covid-19 saslimšanas uzliesmojums, kādēļ pilsētā ieviesti vairāki ierobežojoši pasākumi. tāpēc arī nav skaidrības par sporta komandu piedalīšanos sacensībās.

Latvijas telpu futbola čempionātā titula īpašniecei "Petrow/Jelgava" sestdien, 3. oktobrī pulksten 13:00, Zemgales olimpiskajā centrā jāuzņem Daugavpils "Lokomotiv". Savukārt Latvijas futbola čempionātā Daugavpils komandām spēles paredzētas svētdien - virslīgā "BFC Daugavpils" viesosies pie "Tukums 2000/TSS", bet pirmajā līgā Daugavpils "Lokomotiv" savās mājās Ilūkstē uzņems "Saluds SS/Leevon".

Kā skaidroja Latvijas Futbola federācijas (LFF) komunikācijas nodaļas vadītājs Toms Ārmanis, visas Daugavpils komandas dalībnieki veic Covid-19 testus. Pēc testu rezultātu saņemšanas tiks arī spriests par turpmākajām darbībām saistībā ar maču aizvadīšanu.

Telpu futbola komanda "Lokomotiv" šonedēļ jau aizvadīja vienu maču, trešdienas vakarā atspēlējoties no 1:3 un ar 5:4 uzvarot "TFK Salaspils". Šis mačs gan tika aizvadīts pirms Ministru kabineta lēmuma par ierobežojošo pasākumu ieviešanu Daugavpilī un Kuldīgā, kur novērojams Covid-19 uzliesmojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!