Foto: Latvijas Futbola federācija
Polijā spēlējošais Latvijas izlases futbolists Kristers Tobers saslimis ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, ceturtdien atklāja valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

19 gadus vecais Gdaņskas "Lechia" pussargs oktobrī bija viens no Latvijas izlases pamatsastāva spēlētājiem Nāciju līgas mačos pret Fēru salām un Maltu, tomēr tagad viņa vārds nav atrodams kandidātu sarakstā.

Kā sacīja Kazakevičs, futbolistam pozitīvi bijuši divi Covid-19 testi, līdz ar to nav iespējama viņa pievienošanās valstsvienībai.

Tāpat Covid-19 dēļ šoreiz valstsvienībai nepalīdzēs Gļebs Kļuškins, kurš ikdienā spēlē Lietuvas klubā "Sūduva". Lietuvas komanda šobrīd atrodas karantīnā, jo ar Covid-19 saslimuši vairāki futbolisti, arī Latvijas uzbrucējs Valērijs Šabala.

Tobers ir otrais Latvijas izlases futbolists, kurš pats saslimis ar Covid-19. Oktobrī valstsvienībai nevarēja palīdzēt aizsargs Kaspars Dubra, kuram, spēlējot Ukrainas klubā "Olexandria", bija konstatēta saslimšana ar šo slimību. Tagad Dubra ir pilnībā izveseļojies, aizvadījis vairākus mačus Ukrainas čempionātā un novembra mačos palīdzēs Latvijas izlasei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!