Foto: F64

Latvijas futbola klubam "Liepāja" piespriests naudas sods par uzbrucēja Artūra Karašauska tiesneša kritizēšanu pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņas finālā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Jau vēstīts, ka "Liepājas" futbolisti izcīnīja Latvijas kausu, pagarinājumā ar rezultātu 1:0 pārspējot "Ventspili". Pēc mača intervijā Latvijas Televīzijai Karašausks ļoti kritiski izteicās par mača galveno tiesnesi Mareku Ķeri. "Kā viņš var tiesāt finālu? Es nezinu, kas viņam vispār ļāva tiesāt? Tā ir katastrofa – pretinieki tīri sit pa kājām un viņš neko nedod. Tas sajauc spēli un rada papildus emocijas. Ir normāli jātiesā," teica Karašausks.

Pēc šīs epizodes LFF Tiesnešu nodaļa ar iesniegumu vērsās Disciplinārlietu komitejā, kas vienbalsīgi nolēma sodīt futbolistu.

Par Karašauska neētiskiem izteicieniem masu medijos vērstiem uz tiesnešiem FK "Liepājai" piesprieda 200 eiro lielu naudas sodu.

Karašauskam ar Ķeri attiecībās ir "sena" vēsture. Šī gada 8. jūlijā pēc "Optibet" Latvijas virslīgas spēles pret "Valmiera FC" Karašausks agresīvi vērsās pret spēles tiesnešiem. Šīs spēles galvenais tiesnesis bija tieši Ķere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!