Foto: F64

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs pirms valstsvienībās pēdējās spēles 2020. gadā un UEFA Nāciju līgas šajā sezonā pret Andoru uzsvēra, ka esot plāns, kā gūt vārtus, jo savā laukumā pretiniekus neizdevās pārspēt.

Latvijas futbolisti otrdien, 17. novembrī, izbraukumā ar spēli pret Andoru noslēgs 2020. gada UEFA Nāciju līgas vājākās - D līgas - pirmās grupas turnīru. Šajā mačā arī noskaidrosies komanda, kura pirmajā grupā ieņems trešo vietu četru komandu konkurencē, jo abām komandām pirms mača zudušas cerības pakāpties augstāk par trešo pozīciju.

"Mēs nopietni gatavojamies spēlei. Ņemot vērā, ka pēdējā laikā mums nav klājies viegli izbraukuma mačos Andorā, noskaņojums ir viskaujinieciskākais. Esam motivēti izcīnīt trīs punktus. Pirmajā spēlē, neskatoties uz lielo pārsvaru, neizdevās uzvarēt Rīgā, un tas mums dod vēl papildus motivāciju parādīt labu sniegumu un izcīnīt uzvaru," norādīja Latvijas izlases galvenais treneris.

Atbildot uz vietējo žurnālistu jautājumiem, treneris raksturoja pretiniekus gaidāmajā spēlē: "Andora ir ļoti organizēta un disciplinēta. Diemžēl iepriekšējās reizēs mums nav izdevies gūt vārtus pret Andoru. Mums ir idejas, kā to izdarīt rītdien. Tad laukumā arī redzēsim, vai un kā tas izdosies."

Novembra nometnē mūsu komandai šī būs jau trešā spēle, tāpat kā pretiniekiem. "Bez šaubām visām izlasēm šis trīs spēļu cikls nedēļas laikā ir pietiekami liels izaicinājums. Arī mums, tāpat kā Andorai, šī būs trešā spēle. Funkcionālais stāvoklis var būt viens no faktoriem, kas var noteikt uzvarētāju rītdienas spēlē."

Savukārt Dāvis Ikaunieks video intervijā LFF norādīja, ka valstsvienības viens no uzdevumiem būs ātri gūt vārtus, jo Andora labi aizstāvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!