Foto: F64

Latvijas futbola izlase sestdien, 14. novembrī, UEFA Nāciju līgas D pirmās grupas spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Fēru salu valstsvienību, tādējādi turnīrā joprojām cīnoties bez uzvarām.

Latvijas izlase Nāciju līgā divu sezonu gaitā nav guvusi nevienu uzvaru. Pirmajā sezonā sešās spēlēs Latvijai bija četri neizšķirti un divi zaudējumi, bet šajā sezonā piecās spēlēs ir četri neizšķirti un viens zaudējums.

Latvijas izlasei vienīgos vārtus spēles 59. minūtē guva Vladimirs Kamešs, kurš labā situācijā nonāca pēc standartsituācijas izspēles. Līdzīgi kā abu komandu savstarpējā spēlē Fēru salās, arī šoreiz pretinieki ātri vārtus atguva jau pēc nepilnas minūtes - pēc centrējuma Gunnars Vatnhamars gaisa dueļi apspēlēja Kasparu Dubru un ar sitienu ar galvu pārspēja Latvijas izlases vārtsargu Robertu Ozolu.

Latvijas izlasei šajā Nāciju līgas turnīrā vēl atlikusi spēle viesos pret Andoru (17. novembrī), kas sestdien ar 1:3 zaudēja Maltai. Līdz ar to pirms pēdējās kārtas spēlēm Latvija nevar pakāpties augstāk par trešo vietu D līgas pirmajā grupā.

IZVĒLIES LATVIJAS IZLASES SIMPĀTIJU UN NOBALSO

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!