"Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubā RFS turpmāk nespēlēs bijušais Latvijas izlases spēlētājs Ivans Lukjanovs, pirmdien savā "Twitter" kontā paziņoja klubs.

Šosezon futbolists vicečempionu rindās virslīgā laukumā devās deviņās spēlēs, kopā laukumā pavadot 225 minūtes. Visās deviņās spēlēs ar Lukjanova līdzdalību RFS svinēja uzvaru, piebilsts kluba ziņojumā.

Daugavpilietis komandai pievienojās no citas galvaspilsētas vienības "Riga" FC. Arī tās rindās viņš spēlēja neregulāri, savainojumu dēļ pusotras sezonas laikā piedaloties 16 virslīgas mačos, kā arī piecās Latvijas kausa izcīņas spēlēs.

Bez spēlēm Rīgas "Skonto" un tās dublieru komandā "Olimps", kā arī "Riga" un RFS rindās Lukjanovs izmēģinājis laimi arī Lietuvas, Polijas, Ukrainas un Krievijas komandās.

Latvijas izlasē kopš 2010. gada futbolists piedalījies 20 spēlēs, vārtus negūstot. Miksu Pātelainena vadībā Lukjanovs pēc ilga pārtraukuma atgriezās pamatsastāva futbolista lomā, bet kopš 2018. gada uz valstsvienību nav bijis izsaukts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!