Latvijas futbolā šobrīd galvenā problēma ir tā, ka novārtā ir atstāta pašaizliedzīga cīņa un fiziskā sagatavotība, savu viedokli raidījumā "Hattrick ar Puči pauda ilggadējais valstsvienības līderis Māris Verpakovskis.

"Mēs kādā brīdī sapratām, ka atpaliekam tehniskajā un individuālajā meistarībā. Sākām dzīties pakaļ spāņiem, portugāļiem un brazīliešiem. Skaidrs, ka noķert viņus tajā ir neiespējami. Esam atstājuši novārtā pašaizliedzību un fizisko sagatavotību. Īsti tagad neesam nekur. Ne mēs pārskriet viņus varam, ne apspēlēt meistarībā," komentējot Latvijas izlases grūtos gadus, intervijā Pučem teica Verpakovskis, kurš šobrīd strādā kā futbola kluba RFS ģenerāldirektors.

Plašā sarunā Verpakovskis pavērs priekškaru uz Latvijas futbola aizkulisēm, naudu tajā un lielākajām problēmām. Tāpat viņš nevairīsies stāstīt par viesspēlētāju piesaistes zemūdens akmeņiem, kā arī bezcerību sponsoru piesaistē.

Savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece skaidros par žokli un kādu īpašu muskuli mutē, kas daudziem sagādā problēmas.

Vēl Puče ielūkosies starp "karstākajiem" ziņu virsrakstiem un runās par retorikas maiņu pasaules hokeja čempionāta sakarā, par Covid-19 un sportu, kā arī olimpiskajām spēlēm un jauniem pavērsieniem Latvijas basketbola druvā.

Raidījumu "Hattrick ar Puči" varēs vērot pirmdien pulksten 21:00 TV kanālā "Best4Sport TV" vai "Hattrick Youtube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!