"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā sestdien, 9. februārī, Latvijas klubs "Betsafe/Jūrmala" tiekas ar "Tal Tech".

Spēles sākums pulksten .

Spēli no Jūrmalas tiešraidē varēs vērot portāla "Delfi" lasītāji, kā arī "Best4Sport" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

"Jūrmala/Betsafe" (11-11) – "TALTECH" (11-9)

Pirmajā spēlē "TALTECH" savā laukumā uzvarēja ar 80:75. Spēlei Jūrmalā būs dubulta nozīme – dabūt punktu pašiem un neļaut to gūt pretiniekiem. Piedevām jācenšas iegūt pārsvars savstarpējo spēļu summā – var noderēt.

Jūrmalnieki ar dramatiskā cīņā pagarinājumā izrauto uzvaru pār "Kalev/TLU" (99:96) daļēji kompensēja neseno zaudējumu savā laukumā pret "Valga/Valka" (66:85), un nostiprinājās labāko astoņniekā, tomēr pozīcijas vēl nav drošas. Pamatturnīra beigās spēļu grafiks gan nav ļoti draudīgs – pēc vizītes Ventspilī būs četras spēles ar komandām, kas tabulā atrodas zemāk. Stabilas vērtības – Lauris Blaus (13,6 + 8,1 atlēkusī bumba) un Kristaps Mediss (11,6). Tikko Tallinā ar 27 punktiem debitēja valstsvienības kandidātos iekļautais Kaspars Vecvagars.

"TALTECH" nesenā pagātnē ir tikai divas uzvaras pēdējās sešās spēlēs, bet jāņem vērā, ka trīs neveiksmes piedzīvotas mačos ar līderiem. Statistikas galvgalī ir OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas Decembra spēlētājs Tomass Rādiks (16,7 punkti un 5,5 atlēkušās bumbas), Jāns Puidets (13,3 + 7,3 atlēkušās bumbas) un Gregors Arbets (12,1).

"OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pirmā čempionāta pamatturnīrs beigsies 24. martā, astoņas labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas turnīram. Ceturtdaļfināla sēriju (1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5.) spēles paredzētas 27. un 30. martā, uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā (pirmā pie komandas, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā). Sēriju uzvarētāji spēlēs Final 4 turnīrā, kas notiks 5. un 6. aprīlī.

Sešas labākās Latvijas komandas pēc OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra rezultātiem iegūs tiesības piedalīties Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīrā. Ceturtdaļfinālā (3.-6., 4.-5.) un pusfinālā (1.-4. vai 5., 2. – 3. vai 6.), kā arī "bronzas finālā" cīņa risināsies sērijās līdz 3 uzvarām, finālsērijā par čempionu titulu – līdz 4 uzvarām.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!