"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā trešdien, 16. janvārī, "Jēkabpils/SMScredit.lv" uzņem "Betsafe/Jūrmala".

Spēles sākums pulksten .

"Jēkabpils/SMSCredit.lv" (0-15) – "Jūrmala/Betsafe" (9-9)

Otrā komandu tikšanās. Pirmajā mačā 21. novembrī Jūrmalā mājinieki uzvarēja ar 79:61.

Jēkabpilieši joprojām ir ceļā pēc pirmās uzvaras, kuru līdz šim izcīnīt traucēja pieredzes un arī veiksmes trūkums. Pēdējos mačos, šķiet, pietrūkusi ticība saviem spēkiem (pret "Valga/Valka Maks&Moorits" 61:79, pret BK "Valmiera Glass/ViA" 49:71). Laba precizitāte tālmetienos (35% – 5. vieta līgā), taču ar to nepietiek. Pirms spēles ar valmieriešiem komandai pievienojies amerikānis Lions Gilmors. Līdz šim rezultatīvākais bijis Verners Kohs (19,7 punkti – 5. vieta līgā). Stabila vērtība ir komandas kapteinis Jurijs Aleksejevs: 15,7 punkti un 10,4 atlēkušās bumbas (2. vieta līgā).

"Jūrmala/Betsafe" pēc četriem zaudējumiem pēdējās divās cīņās uzvarēja – 101:96 BK "Liepāja", 90:84 – BK "Ogre". Pēdējie panākumi izcīnīti astoņu spēlētāju spēkiem, no kuriem viens – Endrū Šmits – tikko atstājis komandu un devies uz Zviedriju. Līdz šim vērtīgākie: Lauris Blaus (14,7 punkti un 7,7 atlēkušās), Kristaps Mediss (11,6) un Edgars Jeromanovs (10,1).

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien, 19. janvārī, ar divām translācijām - "Ventspils" uzņems "Tal Tech", bet "Betsafe/Jūrmala" tiksies ar pierobežas komandu "Valga-Valka/Maks&Moorits". Pēc tam svētdien piedāvāsim vienu maču no Kurzemes - "Liepāja" uzņems "Tal Tech".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!