"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā trešdien, 6. februārī, "Ogre" viesojas pie Igaunijas čempionvienības "Kalev/Cramo".

Spēles sākums pulksten . Spēli tiešraidē varēs vērot portāla "Delfi" lasītāji, kā arī "Best4Sport-2" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Pirms spēles: "Kalev/Cramo" (17-2) – BK "Ogre" (14-6)

Pirmā apļa spēlē Ogrē Igaunijas čempioni droši kontrolēja cīņas gaitu un uzvarēja ar 93:78.

"Kalev/Cramo" tikko ceturto reizi sezonā zaudēja "VEF Rīga" komandai (pa divām neveiksmēm OlyBet Latvijas – Igaunijas līgā un VTB Vienotajā līgā) un spēles saturs nepārprotami liecināja par problēmām komandas "ķīmijā". Nav šaubu par leģionāru individuālajām prasmēm, taču no saliedēta kolektīva pagaidām ne vēsts. OlyBet Latvijas Igaunijas līgā tallinieši joprojām saglabā izredzes uz 1. vietu – ja uzvarēs visās atlikušajās spēlēs, ieskaitot pēdējo maču Ventspilī. Statistikā līderi ir ārzemnieki: Arnets Multrijs (16,1 punkts un 5 atlēkušās), Šavons Lūiss (13) un Redžijs Linčs (12,5 punkti, 5,8 atlēkušās un 2,3 bloķētās – 1. vieta līgā).

BK "Ogre" tikko piedzīvoja bezierunu zaudējumu Ventspilī, jau pirmajā ceturtdaļā palaižot favorītus tālu priekšā. Tallinā iespēja reabilitēties un parādīt, ka tabulā starp pirmo trijnieku un 4. vietu nebūt nav bezdibenis. Statistikas līderi: Kristaps Dārgais (14,1 un 7,9 atlēkušās). Zvaigžņu spēles komandā iekļautais Edgars Lasenbergs (13,5 un 4,6 piespēles), Rinalds Sirsniņš (8,9 un 6,7 piespēles – 2. vieta līgā).

"OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pirmā čempionāta pamatturnīrs beigsies 24. martā, astoņas labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas turnīram. Ceturtdaļfināla sēriju (1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5.) spēles paredzētas 27. un 30. martā, uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā (pirmā pie komandas, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā). Sēriju uzvarētāji spēlēs Final 4 turnīrā, kas notiks 5. un 6. aprīlī.

Sešas labākās Latvijas komandas pēc OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra rezultātiem iegūs tiesības piedalīties Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīrā. Ceturtdaļfinālā (3.-6., 4.-5.) un pusfinālā (1.-4. vai 5., 2. – 3. vai 6.), kā arī "bronzas finālā" cīņa risināsies sērijās līdz 3 uzvarām, finālsērijā par čempionu titulu – līdz 4 uzvarām.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!