Pēc pārtraukuma trešdien, 27. februārī, atsākas "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līga, kurā risinās četras spēles. Viena no tām - "Ogre" pret LU - tiešraidē bija vērojama portālā "Delfi".

Spēles sākums pulksten . Šī spēle video tiešraidē būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem. Savukārt no pulksten 19:00, spēles pārtraukumā un pēc mača "Best4Sport" piedāvā basketbola ekspertu studiju.

Pirms spēles: "Ogre" (15-8) – "Latvijas Universitāte" (6-15)

"Ogrei" jānostiprinās 4. vietā, jo tuvākie konkurenti "TALTECH" pietuvojušies līdz viena zaudējuma tiesai. "Latvijas Universitāte" cīņā par tiesībām spēlēt valsts čempionāta izslēgšanas turnīrā patlaban par vienu uzvaru apsteidz "Liepāju" (turklāt studentiem ir pārsvars savstarpējās spēlēs).

Ogrēniešiem februāris sācies ar trim zaudējumiem četrās spēlēs ("Ventspili", "Kalev/Cramo" un tuvākajiem konkurentiem "TALTECH"). Valstsvienības pauzē bija iespēja uzlādēt baterijas un sagatavoties finiša taisnei. Sezonas garumā stabilākie bijuši Kristaps Dārgais (13,6 + 8,3 atlēkušās), Edgars Lasenbergs (13,2) un Rinalds Sirsniņš (10+6,2 piespēles).

"Latvijas Universitāte" pirms pārtraukuma pārtrauca četru zaudējumu sēriju, izcīnot svarīgu uzvaru Liepājā (78:70). Atlikušo spēļu grafiks ir diezgan sarežģīts gan studentiem, gan liepājniekiem, un katrai uzvarai var būt izšķiroša nozīme cīņā par tiesībām spēlēt Latvijas čempionāta ceturtdaļfinālā. Statistikā divi izteikti līderi: Linards Jaunzems (18,8+8,1 atlēkusī) un renārs Birkāns (14,4 un 5,1 piespēle).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!