"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā svētdien, 17. martā, "Valmiera glass/ViA" uzņem "Tal Tech".

Spēles sākums pulksten .

"Valmiera glass/ViA" (7-19) – TALTECH" (15-10)

Valmieriešiem vajadzīga uzvara, lai atgrieztos Latvijas čempionāta dalībnieku sešniekā. "TALTECH turpina cīņu par 4. vai vismaz 5. vietu pamatturnīrā.

"Valmiera Glass VIA" komanda zaudējusi pēdējos piecos mačos. Divas trīs ceturtdaļas izdevies cienījami noturēties pat pret "VEF Rīga" un BK "Ventspils", tomēr pēdējām desmit minūtēm spēka un kvalitātes pietrūkst. Stabili līderi – Jānis Kaufmanis (20 punkti) un Edmunds Elksnis (13,8+4,5 piespēles).

"TALTECH" komanda pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, taču iespaidīgā sērija pārtrūka Rīgā pret "Latvijas Universitāti", sabojājot talliniešu izredzes ieņemt 4. vietu. Stabils līderis bijis OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas Decembra un Februāra spēlētājs Tomass Rādiks (17,6 un 5,7 atlēkušās). Vēl Jānam Puidetam 13,1 + 6,9 atlēkušās + 5,4 piespēles.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra astoņas labākās komandas kvalificējas izslēgšanas turnīram. Ceturtdaļfināla sēriju (1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5.) spēles paredzētas 27. un 30. martā, uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā (pirmā pie komandas, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā). Sēriju uzvarētāji spēlēs "Final 4" turnīrā, kas notiks 5. un 6. aprīlī.

Sešas labākās Latvijas komandas pēc "OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra rezultātiem iegūs tiesības piedalīties Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīrā. Ceturtdaļfinālā (3.-6., 4.-5.) un pusfinālā (1.-4. vai 5., 2. – 3. vai 6.), kā arī "bronzas finālā" cīņa risināsies sērijās līdz 3 uzvarām, finālsērijā par čempionu titulu – līdz 4 uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!