"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē ceturtdien, 11. aprīlī, "Valmiera glass/ViA" uzņem "Ogri".

Spēles sākums pulksten . Cīņu tiešraidē varēs redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV2" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Sērijā līdz trīs uzvaram ogrēnieši ir vadībā ar 1-0. Sērijas trešā spēle 13. aprīlī notiks Ogrē, bet nākamās nepieciešamības gadījumā būs 15. un 17. aprīlī.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvāja "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides un tagad piedāvā arī "OlyBet" LBL spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā speciālajā sadaļā!


Pirms spēles: "Valmiera Glass VIA" (6.) – BK "Ogre" (3.).

Pamatturnīrā divas uzvaras "Ogrei" – izbraukumā 86:71, savā laukumā 92:71.

Pirmajā mačā trīs ceturtdaļas ritēja pēc "Ogres" scenārija. Visā spēlē uzvarētājiem liels pārsvars pie groziem (44-30) un precīzāki tālmetieni (13/29 – 7/25), toties krietni vairāk kļūdu (19-12).

"Ogrei" Edgars Lasenbergs guva 17 punktus (arī 7 atlēkušās un 6 piespēles), Kristaps Dārgais 16+8+5, Kārlis Apsītis 15. "Valmiera Glass VIA" Edmunds Elksnis guva 23 punktus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles, Jānis Kaufmanis – 21 punktu.

Ja valmierieši savā laukumā spēs trāpīt labāk nekā viesos – var savērpties intriga.

Šī pāra uzvarētāji pusfinālā spēlēs ar "VEF Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!