"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla trešajā mačā "VEF Rīga" savā laukumā uzņem "Ogre".

Spēles sākums pulksten .

Visas "OlyBet" LBL izslēgšanas turnīra spēles tiešraidē var redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

"VEF Rīga" (2.) – BK "Ogre" (3.).

Sērijā līdz trīs uzvarām ar 2-0 vadībā ir "VEF Rīga". Pirmajā spēlē 110:71, otrajā 104:77. Ja vajadzēs, spēles arī 26. aprīlī Ogrē un 30. aprīlī OSC.

Pirmās divas spēles "VEF Rīga" aizvadīja tik jaudīgi, ka pilnīgi nemanāma bija kļuvusi vicečempionu objektīvā problēma – savainotā Mareka Mejera trūkums. Abpusēji ātrajā spēlē vefieši ir krietni precīzāki gan metienos un piespēlēs, gan lēmumos. Tā turpinot, ir lieliskas izredzes jau trešdien pilkt sērijai punktu.

Rīdzinieku dominēšana it kā provocē "Ogri" kaut ko radikāli mainīt spēles zīmējumā, jo , turpinot skrieties, būs grūti pārspēt meistarīgos pretiniekus. Bet – nespēlējot Rinaldam Sirsniņam un Kasparam Bērziņam, arī pozicionālā spēlē "Ogrei" daudz trumpju nebūs. Jācer uz to, ka 2:0 sērijā būs mazinājis gan favorītu apņēmību, gan ogrēniešu stresu, toties palīdzējis atgūt iedragāto pārliecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!