"Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla trešajā spēlē ceturtdien, 25. aprīlī, čempionvienība "Ventspils" ar rezultātu 85:72 pārspēja "Jūrmala/Betsafe" komandu un sasniedza finālu.

Spēles sākums pulksten . Spēli tiešraidē varēs redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji. Pirms spēles no pulksten 18:30, pārtraukumā un pēc spēles piedāvāsim "Best4Sport TV" basketbola studiju.

Pirms spēles: "Ventspils" (1.) – "Jūrmala/Betsafe" (4.)

Sērijā līdz trīs uzvarām ar 2-0 vadībā ir "Ventspils". Pirmajā spēlē "Ventspils" uzvarēja ar 86:78, bet otrajā ar 91:63. Ja vajadzēs, ceturtā spēle 27. aprīlī būs Jūrmalā, bet piektā spēle - 29. aprīlī Ventspilī.

Ventspilnieki pirmajā spēlē paspēlējās ar uguni (3. ceturtdaļā -5), bet otrajā nospēlēja stabili un jaudīgi, sākot ar otro ceturtdaļu pacietīgi audzēdami pārsvaru un izcīnot pārliecinošu uzvaru. Sakārtota spēle, iegūtā pārliecība plus ierastās zāles priekšrocības – daudz argumentu, lai pamatoti cerētu pabeigt sēriju.

Jūrmalas komandai pagaidām nav izdevies atrisināt galveno problēmu – nobremzēt "Ventspils" ārējās līnijas "motorus" Rihardu Lomažu un Ingu Jakoviču. Brīžiem komanda spēj turēt līdzi čempionu ātrumam un kvalitātei, tomēr kritumi spēlē gadās biežāk nekā pretiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!