"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē sestdien, 24. novembrī, ar lielisku individuālo meistarību izcēlās "Ogres" centrs Kaspars Bērziņš, kurš pēc ilgiem laikiem atkal izpelnījies izsaukumu uz Latvijas valstsvienību.

"Ogre" viesos ar Bērziņš 92:84 uzvarēja Tallinas "TalTech" vienību, bet Bērziņš guva 20 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Īpaši spilgta bija Bērziņam netipiska epizode pēdējās ceturtdaļas vidū - pēc "TalTech" neveiksmīga uzbrukuma latviešu centrs tika pie bumbas un ar driblu tika līdz pretinieku grozam, skaisto epizodi noslēdzot ar "slam dunk".

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 25. novembrī, kad piedāvāsim divas spēles: "Ventspils" uzņems "Tartu Ulikool" (), bet LU spēlēs pret Tallinas "Kalev/TLU". Pēc šiem mačiem sekos pusotras nedēļas pauze, kas saistīta ar valsts izlašu cīņām Pasaules kausa atlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!