Basketbola klubs "Ventspils" svētdien savās mājās izcīnīja uzvaru pirmajā "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas spēlē pret "Jūrmala/Betsafe", pretiniekus pārspējot mača galotnē ar 86:78 (26:19, 24:22, 18:24, 18:13).

Uģa Pinetes četri precīzi tālmetieni pēc kārtas deva dzinuli "Jūrmala/Betsafe" vienībai sagrābt piecu punktu vadību trešajā ceturtdaļā, tomēr viesi nespēja uzturēt šādu rezultativitāti spēles izšķirīgajos brīžos, lai Ventspilī nočieptu uzvaru.

Pa 19 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm "Ventspils" labā savāca Rihards Lomažs un Ingus Jakovičs, savukārt jūrmalnieku rindās rezultatīvākais ar 21 gūtu punktu bija Kaspars Vecvagars.

Sērija norit līdz trim uzvarām, bet tās nākamā spēle tiks aizvadīta otrdien, 23. aprīlī Jūrmalā.

Visas "OlyBet" LBL izslēgšanas turnīra spēles tiešraidē varēs redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvāja "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides un tagad piedāvā arī "OlyBet" LBL spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!