"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā LU spēlētāji Rīgā ar 89:76 pieveica pastarīti "Jēkabpils/SMScredit.lv" vienību.

Studentiem tā bija otrā uzvara četros mačos, bet Jēkabpils vienība ar sešiem zaudējumiem ir vienīgā visā līgā, kas nav tikusi pie kaut viena panākuma. LU labā 28 punktus guva Linards Jaunzems, , bet "Jēkabpils/SMScredit.lv" rindās tradicionāli šajā sezonā rezultatīvākie bija Verners Kohs (22 punkti) un Jurijs Aleksejevs (18 punkti+10 atlēkušās bumbas).

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies nedēļas nogalē ar četru maču rādīšanu. Sestdien, 3. novembrī, tiešraidē piedāvāsim basketbola līdzjutējiem trīs mačus: pulksten sāksies mači "Ventspils"-LU un "Ogre"-"Betsafe/Jūrmala", bet 18:00 sāksies cīņa starp "Liepāju" un "Valga-Valka/Maks&Moorits". Savukārt svētdien 4. novembrī tiešraidē varēs vērot maču "Jēkabpili/SMScredit.lv" - "Parnu Sadam".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!