"Olybet" Latvijas – Igaunijas basketbola līgas mačā trešdien, 17. oktobrī, BK "Ogre" ar rezultātu 106:72 savā laukumā sagrāva "Jēkabpils/SMScredit.lv" vienību.

Pirms spēles, cīņas pārtraukumā un pēc mača "Best4Sport TV" sutdijā par basketbolu diskutēja Artūrs Šēnhofs un bijušais Latvijas izlases spēlētājs Kaspars Kambala.

Pirms mača diskusijā abi vīri sprieda par pagājušās nedēļas Latvijas basketbola milžu "VEF Rīga" un "Ventspils" dueli, kā arī mača beigu strīdīgo epizodi. Savukārt pēc spēles Kambala atcerējās savu ULEB Eirolīgas rekordu un runāja par "Ogres" basketbolista Kaspara Bērziņa matu sakārtojumu.

"Best4Sport TV" studija pirms spēles "Ogre" - "Jēkabpils/SMScredit.lv"
"Best4Sport TV" studija pēc spēles "Ogre" - "Jēkabpils/SMScredit.lv"

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien 20. oktobrī. Pulksten Kurzemes derbijā "Liepāja" uzņems "Ventspili", bet pusstundu vēlāk "Jūrmala" viesos tiksies ar "Valmiera Glass/ViA". Spēli no Valmieras būs skatāma portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!