Foto: Kadrs no video
"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlēs trešdien, 9. janvārī, pie uzvarām tika "Ogre" un "Betsafe/Jūrmala", bet LU piedzīvoja neveiksmi Igaunijā.

Piedāvājam spēļu labākos momentus!

"Ogre" - Tallinas "Kalev/TLU" 94:77

Ogrēniešiem šis bija principiāls duelis un praktiski cīņa par ceturto vietu regulārās sezonas noslēgumā, jo Tallinas komanda ir tās tuvākie sekotāji. Uzvaru mājiniekiem nodrošināja droši aizvadītā trešā ceturtdaļa, bet Viktors Iļjins un Kristaps Dārgais mačā izcēlās ar "double double".

"Bestafe/Jūrmala" - "Liepāja" 101:96

Jurmalnieki pēdējā minūtē nenosargāja piecu punktu pārsvaru, bet pamatlaika pēdējās sekundes mačā izvērtās haotiskas - bumba pārgāja no vienas komandas pie otras vairākas reizes, bet neviena no vienībām nespēja izraut uzvaru pamatlaikā. Pagarinājumā mājinieki neļāva viesiem vaļības un svinēja uzvaru, kas viņus tuvina izslēgšanas spēļu zonai.

"Parnu Sadam" - LU 82:64

Pēc trešās ceturtdaļas Latvijas studenti bija vadībā ar 61:60, bet pēdējās 10 minūtēs pamanījās gūt tikai trīs punktus, iemetot tālmetienu.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies nedēļas nogalē. Sestdien, 12 . janvārī, piedāvāsim trīs mačus: pulksten "Valmiera glass/ViA" uzņems "Parnu Sadam" un "Ventspils" savās mājās tiksies ar "Valga-Valka/Maks&Moorits", bet pulksten 20:00 "Betsafe/Jūrmala" spēlēs pret "Ogri".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!