"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā trešdien, 16. janvārī, Latvijas vicečempioni "VEF Rīga" viesojās pie "Tartu Ulikool".

Spēlē "VEF Rīga" guva uzvaru smagā cīņā ar 81:75.

Pirms spēles: "VEF Rīga" (14-2) – "Tartu Ulikool" (7-7)

Rīdzinieki Jauno gadu sākuši ar pārliecinošu uzvaru pār "Kalev/Cramo" un efektīvu panākumu VTB Vienotās līgas mačā ar Polijas vicečempioniem. Agresīva aizsardzība, daudzpusīgs uzbrukums ar efektīvām bumbas izspēlēm un daudzu spēlētāju iesaistīšanu – Latvijas vicečempioni demonstrē savu labāko basketbolu šosezon. Nākamā pārbaude – vai pietiks stabilitātes pret šķietami vājākiem sāncenšiem? Lielisku sportisko formu sasniedzis komandas kapteinis Mareks Mejeris (13+6,2 atlēkušās). Desmit basketbolistiem vidēji spēlē starp 6,7 un 10,7 punktiem.

Tartu komanda balansē uz izslēgšanas turnīra robežas. Komandas līderu lietuviešu duetam pievienojies tautietis – centra spēlētājs Tautvīds Šlezs, kurš mačā ar "TALTECH" (94:86) 32 minūtēs debitēja ar 14 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un 7 rezultatīvām piespēlēm. Arnam Veličkam 20,7 + 5,4 piespēles, Juliusam Kazakauskam 16,5 + 9,4 atlēkušās, Kregoram Hermetam 16,3+6,4 atlēkušās.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien, 19. janvārī, ar divām translācijām - "Ventspils" uzņems "Tal Tech", bet "Betsafe/Jūrmala" tiksies ar pierobežas komandu "Valga-Valka/Maks&Moorits". Pēc tam svētdien piedāvāsim vienu maču no Kurzemes - "Liepāja" uzņems "Tal Tech".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!