"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas rīkotāji pirms regulārās sezonas pēdējās spēļu nedēļas publicējuši kārtējo TOP 5.

Pēc nedēļas nogales mačiem skaistāko epizožu izlasē ir iekļauti spēcīgi groza tricinājumi un ļoti "sulīgas" piespēles.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

Basketbola spēļu tiešraides portālā "Delfi" turpināsies šajā nedēļas, kad tiešraidē piedāvāsim noslēdzošās regulārā čempionāta spēles. Nedēļas spēle būs sestdien, pulksten , kad cīņā par regulārās sezonas čempionu titulu "Ventspils" tiksies ar "Kalev/Cramo".

"OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra astoņas labākās komandas kvalificējas izslēgšanas turnīram. Ceturtdaļfināla sēriju (1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5.) spēles paredzētas 27. un 30. martā, uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā (pirmā pie komandas, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā). Sēriju uzvarētāji spēlēs "Final 4" turnīrā, kas notiks 5. un 6. aprīlī.

Sešas labākās Latvijas komandas pēc "OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra rezultātiem iegūs tiesības piedalīties Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīrā. Ceturtdaļfinālā (3.-6., 4.-5.) un pusfinālā (1.-4. vai 5., 2. – 3. vai 6.), kā arī "bronzas finālā" cīņa risināsies sērijās līdz 3 uzvarām, finālsērijā par čempionu titulu – līdz 4 uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!