Foto: Kadrs no video
Latvijas čempionu "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc zaudējuma "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas atklāšanas spēlē neveiksmi pamatoja ar to, ka daudzi spēlētāji vēl nav saspēlējušies un tas novedis pie kļūdām.

Ziņots, ka "OlyBet" Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas sezonas pirmajā spēlē piektdien BK "Ventspils" ar rezultātu 85:97 (, 24:25, 21:22, 17:26) piekāpās Tallinas "Kalev/Cramo".

"Spēli izšķīra mazas detaļas, varbūt kaut kur mums nepaveicās. Spēlējām labi. "Kalev" ir laba komanda. Domāju, ka viņiem būs laba sezona. Skatīsimies, kā sekmēsies mums tālāk, jo vēl esam tikai sagatavošanās posma sākumā. Mums atnāca jauni spēlētāji, izlases vīri tikai nesen pievienojās. Dažiem ir arī traumas. Neattaisnojos, bet vēl neesam tik saspēlējušies. Bija dažas muļķīgas kļūdas dēļ šīs nesaspēlēšanās, jo spēlētāji vēl nezina viens otru tik labi," pēc mača sarunā ar "Delfi.ee" teica Štelmahers.

Runājot par vēl kāda ārzemnieka iespējamo piesaistīšanu, Štelmahers bilda, ka tas vēl nav izlemts. "Skatīsimies. Varbūt būs. Laiks rādīs."

"Ventspils" jau sestdien aizvadīs savu otro spēli jaunajā līgā, turpat Tallinā tiekoties ar "Tal Tech" komandu. Šīs spēles tiešraide būs vērojama portālā "Delfi.ee".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!