"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlēs rit aizraujošas cīņas, kurās brīžiem ir epizodes gluži kā cīņas sporta veidos.

Tā šonedēļ divu Igaunijas komandu duelī starp "Tal Tech" un "Tartu Ulikool" komandām vienā no epizodēm bija manāmi džudo paņēmieni, turklāt, iespējams, džudo tiesneši šajā gadījumā fiksētu tīru uzvaru ar "ippon".

Spēles trešajā ceturtdaļā pēc izcīnītās bumbas savā laukuma pusē "Tal Tech" basketbolists Sanders Vīlups pār muguru tīri paŗmeta Kentu Kārelu Veni. Turklāt paņēmiens bija tik efektīvs un tīrs, ka tiesneši pat nefiksēja noteikjumu pārkāpumu.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides sestdien turpina ar trīs spēļu transkācijām, no kura'm centrālā būs "VEF Rīga" un "Ventspils" duelis. Pēc tam svētdien, 14. oktobrī, kad piedāvāsim tiešraidi no "Elektrum" olimpiskā centra - LU studenti pulksten uzņems "Parnu Sadam". Savukārt 16. oktobrī pulksten 19:30 piedāvāsim Latvijas vicečempionu "VEF Rīga" dueli ar "Liepāju".

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!