"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē trešdien, 14. novembrī, pārliecinošu uzvaru izcīnīja "Betsafe/Jūrmala", kas savās mājās ar 80:62 (29:14, 22:11, 15:11, 14:26) pieveica LU.

Jūrmalniekiem tā bija piektā uzvara 10 spēlēs, bet studenti piedzīvoja piekto zaudējumu septiņos mačos.

"Betsafe/Jūrmala" spēli iesāka ar 17:0 izrāvienu, turklāt studenti pirmos punktus guva vien pēc nospēlētām nepilnām piecām minūtēm. Mājinieki tā arī iniciatīvu neatdeva, bet trešajā ceturtdaļā "Betsafe/Jūrmala" pārsvars pārsniedza arī 30 punktu robežu. Tikai mača izskaņā, kad uzvarētājs bija zināms, LU sadeldēja pārsvaru un izvairījās no lielākas sagrāves.

Uzvarētājiem pa 14 punktiem guva Kristaps Pļavnieks un Iļja Gromovs, kura kontā arī septiņas atlēkušās bumbas. Savukārt LU komandā, nespēlējot vienības līderim Linardam Jaunzemam, rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Rendijs Feikners.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 15. novembrī, kad "Elektrum" olimpiskajā centrā Rīgā Latvijas vicečempioni "VEF Rīga" uzņems Latvijas-Igaunijas robežkomandu "Valga-Valka/Maks&Moorits". Šīs spēles sākums pulsten .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!